Böcker på olika språk

Böcker på olika språk

Biblioteket har böcker, tidningar och tidskrifter på flera olika språk. När du söker efter böcker så kan du välja att bara visa böcker som är på ett specifikt språk.

Om du saknar något i vårt utbud lånar vi gärna in fler böcker till dig från Internationella biblioteket i Stockholm som har ett stort utbud av böcker på andra språk än svenska. Prata med personalen så hjälper vi dig!

Biblioteket erbjuder också tidskrifter på andra språk än svenska. Dessutom kan du ladda ner appen PressReader och på så sätt få tillgång till mer än 7 000 tidningar och tidskrifter från hela världen, läs mer om PressReader.

Världens bibliotek kan du hitta e-böcker och e-ljudböcker på flera olika språk. Läs och lyssna när du vill, så mycket du vill. Alltid gratis. Världens bibliotek är resultatet av ett samarbetsprojekt mellan nationalbiblioteken i Danmark, Norge och Sverige.

Bläddra är en app för mobil och surfplatta med e-böcker på de nationella minoritetsspråken romani chib och samiska. Bläddra är helt kostnadsfri och innehåller litteratur för barn, ungdomar och vuxna. Det krävs inget konto eller inloggning för att ta del av böckerna.

Sök

Språk