Цифрові книги для дітей українською мовою - Digitala böcker på ukrainska

Just nu är det svårt att få tag i fysiska böcker på ukrainska i Sverige. Men det finns många digitala böcker på ukrainska att läsa eller lyssna på gratis.

På biblioteket arbetar vi just nu med att köpa in böcker på ukrainska. På grund av den stora efterfrågan som råder är de flesta böcker på ukrainska slutsålda. Men tills det att vi får in böcker som vi kan låna ut vill vi tipsa om att det finns digitala böcker tillgängliga att ladda ner eller läsa online för både barn och vuxna. Alla böcker som vi tipsar om i länkarna nedanför är gratis att läsa och lyssna på för alla.

Цифрові книги українською мовою - Digitala böcker på ukrainska

Вітаємо в бібліотеці! - Välkommen till biblioteket!
Бібліотека - місце для кожного. Послуги бібліотеки безкоштовні. Кожен може отримати бібліотечну картку. Бібліотечна картка надає право позичати книжки, користуватися комп'ютерами та доступом до мережі інтернет. Wi-Fi безкоштовний.

Biblioteket är en plats för alla. Det kostar inget att besöka biblioteket. Alla kan skaffa ett lånekort. Med lånekortet kan du låna böcker, använda dator och internet. Vi har gratis wi-fi.