Datorer, skrivare och wi-fi

Vi erbjuder både stationära och bärbara datorer samt trådlöst nätverk på biblioteket. Det finns även möjlighet att skriva ut, kopiera och skanna.

Behöver du låna en dator?

Använd ditt lånekortsnummer eller personnummer och pinkod för att logga in på våra stationära datorer. På datorerna kan du använda internet och Office-paketet med program som Word. Du kan skriva ut från våra datorer.

För att få låna våra bärbara datorer måste du vara 18 år och skriva på ett bindande avtal.

Wi-fi (trådlöst nätverk)

Har du med dig en egen dator, surfplatta eller mobil kan du ansluta till vårt wi-fi.

Gör så här för att ansluta:
1. Välj Wi-Fi-nätverket Almhult_Guest.
2. En inloggningsruta kommer upp där du måste acceptera användarvillkoren. Om inloggningsrutan inte visas, prova att öppna en webbläsare.

Kopiera och skanna

Det finns även möjlighet att kopiera och skanna på biblioteteket. Det kostar ingenting att skanna.

Kostnader för utskrift och kopior

• A4 svart/vitt: 3 kr/papper
  • A4 färg: 5 kr/papper