Covid-19

Bild på virus

Bibliotekets hantering av coronaviruset

Älmhults bibliotek inklusive filialer håller öppet som vanligt, men vi följer utvecklingen noga. Om öppettiderna kommer att ändras kommer vi att informera om det här på hemsidan.

Höstens program
Efter att programverksamheten pausats helt under delar av våren startar den försiktigt upp med vissa aktiviteter i oktober. Helt som vanligt blir det dock inte! Mer information kring vilka aktiviteter vi kommer att kunna genomföra kommer efterhand (med reservation för ändringar).

Återköp av vårens biljetter
Har du köpt biljett till något av vårens program? Vi återköper samtliga biljetter, gärna med kort!

Take away-kassar
Med anledning av smittspridningen av Covid-19 inför biblioteket Take away-kassar. Du som är över 70 år eller tillhör en annan riskgrupp kan beställa en kasse med böcker som hämtas upp
utanför biblioteket. För dig som inte kan ta dig hemifrån erbjuder vi hemleverans i mån av tid. Kontakta biblioteket på tfn: 0476-552 20 eller e-post: bibliotek@almhult.se för att få veta mer.

Biblioteket hemifrån
Du vet väl om att du kan låna om och reservera via ”Mina sidor”? Det finns också möjlighet att låna e-böcker och e-ljudböcker samt att läsa en del dagstidningar hemifrån.

Du är också välkommen att kontakta oss via telefon, 0476-552 20, eller e-post om du inte har möjlighet att ta dig till biblioteket.

Hjälp vid datorerna
För tillfället kan vi inte erbjuda någon hjälp vid datorerna. 

Återlämningsbox - återlämna utan att gå in på biblioteket
Utanför biblioteket finns en återlämningsbox om du inte vill gå in i biblioteket eller om du besöker biblioteket när det är stängt.

Generella länkar om covid-19

Förändringar kan komma att ske och vi uppdaterar denna information om det finns ny information.

Senast uppdaterad: 2020-08-20

Språk

Sökfasetter