249184
Mr Jones [Videoupptagning] / directed by Agnieszka Holland ; written by Andrea Chalupa.
Mr Jones [Videoupptagning] / directed by Agnieszka Holland ; written by Andrea Chalupa.
Utgivningsår: [2020].
Språk: Engelska, Ukrainska, Ryska
Medietyp: DVD
Förlag: Studio S Entertainment
Anmärkning:
2019.
Skådespelare: James Norton, Peter Sarsgaard, Vanessa Kirby [med flera].
Region 2; bildformat: 16:9 (2.35:1); ljudformat: Dolby digital 5.1.
Från 11 år.
Omfång: 1 DVD-video (2 tim., 6 min.) : ljud, färg
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
1933 är den unge walesiska reportern Gareth Jones på mångas läppar efter att som en av få lyckats ha fått en intervju med Adolf Hitler. För sin nästa artikel behöver han nästla sig in i Sovjet för att försöka lista ut hur kommuniststaten lyckats med den snabba modernisering av landet och upprustningen av arm$SSSSSSSS/en. Ambitionen är att få en intervju med Stalin, men färden för honom istället olovandes vidare till Ukraina. Under mardrömsliknande former blir han vittne till svaret på Sovjets växande framgång när han ser hur ryska soldater med våld länsar landet på alla sina grödor, med miljoner svältande människor till följd. Samtidigt är ryssarna Gareth på spåren och kommer göra allt i sin makt för att hindra den fasansfulla sanningen att spridas? [ForlagEtt].

Här finns titeln:

Loading...
En historia som bygger på verkliga händelser. Vacker, grym och rörande. Djurgårdens George Orwell är involverad vilket är intressant 🧐. Hans syn på kommunismen och Stalin är tagen ur den verklighet Mr Jones berättade om fast det kostade honom mycket.
2020-05-05
Royal57
Biblioteken i Halmstad

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Språk

Sök vidare

Mer om titeln

Loading...

Om författaren

Loading...

Taggar